Povestea site-ului

Am lansat site-ul în apropierea zilei mele de naștere pentru a sărbători cele aproximativ două decenii și jumătate, care se află în spatele a ceea ce se vede astăzi.


În acest moment, sărbătoresc, tastând literele, compunând fraze pe ecranul unui computer. Sărbătoresc într-un fel special și îmi ofer cel mai frumos cadou pe care mi-l doresc din august 2021. Celălalt cadou pe care mi-l doresc, va fi gata în curând.


Acesta e un proiect la care mintea mea a născocit idei non-stop, a pus toate detaliile la punct de câteva luni încoace. E un proiect de suflet în care, în acest moment, investesc toate resursele, de orice natură. Fac tot ce se poate ca acest vis să poată fi palpabil. Dorința din spatele proiectului e atât de bătrână, că astăzi, dacă ar fi fost produsul finit, i-am fi sărbătorit aniversarea.


DAR ACUM…. E TIMPUL SĂ ÎNCEPEM!


Am pornit acest site tocmai când am găsit răgazul, puterea și forța de care aveam nevoie ca să pot manevra tot ce va urma. Am câte ceva pregătit în avans și vor fi publicate în perioada următoare.


După cum vezi, site-ul nu este doar un blog despre mine. E despre noi toți și mai ales despre tine. Sper să te regăsești, și în multe momente să-ți fiu un sprijin printre rânduri.
Blogging-ul nu e un debut pentru mine. Scriu de foarte mulți ani și am deținut două bloguri nu doar unul, cu tematici diferite, de care însă, în ultimul timp nu am reușit să mă ocup. Acolo, însă, eram ascunsă în anonimat, nu eram sută la sută eu, nu îmi asumam până la capăt credințele și ideile împărtășite cu publicul.


Am hotărât că e timpul să ies din ascunzătoare și să îmi continui visul, într-un mod responsbail și sincer.
Postarea în care vorbesc despre atitudinea bătrânicioasă pe care o am la o vârstă atât de frumoasă dezvăluie multe lucruri interesante și o perspectivă inedită asupra înaintării în vârstă, în general.


Dar asta nu va fi tot. Acest site va fi o colecție complexă de gânduri și trăiri(JURnal), câte ceva despre mine, ce fac și cine sunt(ABOUT ME), discuții despre anxietate, depresie și insomnie abordate, mai ales, din propria-mi experiență(dezECHILIBRU) și, astfel, sper să punem stop acestor dezechilibre interioare, privite de unii ca fiind subiecte tabu sau chiar stigme sociale pentru o categorie de oameni suferinzi, și să unim o lume mai echilibrată și sănătoasă. Această rubrică va fi alcătuită și din articole, cu fundamente științifice, în care sunt prezentate tehnici și sfaturi utile pentru a anihila aceste dezechilibre și a-ți recâștiga viața.


imPOSIBIL va include trepat articole utile despre ce se întâmplă la nivel global cu omenirea, cum impactează întregul pământ deciziile nostre egoiste și comportamentul nostru distructiv, cum ne impactează pe noi schimbările neobișnuite, dar cotidiene.


Ori de câte ori voi avea chef să te încânt cu o discuție scurtă despre un nou produs cinematografic, filme mai vechi revelatoare pentru mine sau orice altă dezbatere în acest domeniu de interes, în Discuții FILMice poți regăsi articolele. În acest moment, nu am nimic pregătit pentru tine, însă, inspirația va veni într-o zi.


Te poți delecta oricând cu povestiri scurte, comice sau dramatice, alege ce simți că se potrivește cu tine, care te vor întâmpina în rubrica poVESTIRI.

Pentru moment, sunt suficiente rubrici de răsfoit, iar pentru mine de executat. Sunt mereu plină de surprize, așa că oricând mai poate apărea ceva.
TOATE LA TIMPUL LOR!

Citește și

Newsletter

Rămâi alături de mine pentru a fi la curent cu noutățile și ABONEAZĂ-TE!

error: Conținutul este protejat de drepturi de autor!